✓ Deskundig advies

✓ Alle soorten deuren

✓ Stijlvolle afwerkingen op maat

Steellook aluminium ramen plaatsen

Door steellook aluminium ramen te plaatsen geeft u uw woning een industriële uitstraling en geniet u tegelijk van praktische en duurzame  ramen. Lima bvba in Waasmunster, nabij Sint-Niklaas, heeft al meer dan twintig jaar ervaring in het plaatsen van ramen, deuren en poorten en is dus uw ideale partner voor uw nieuwbouwproject of verbouwingswerken.

aluminium ramen

Onze diensten

Wenst u meer informatie over onze diensten?
Geef ons dan een seintje.

Tijdens ons gesprek tonen we u alle mogelijkheden.  Deze zijn beschikbaar in verschillende kleuren en diverse materialen.

Steellook aluminium ramen plaatsen voor een industriële uitstraling

Als u steellook aluminium ramen wilt laten plaatsen, helpen wij u graag verder. Ons team luistert graag naar al uw wensen en bespreekt met u de mogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van houten, aluminium of pvc-ramen op maat. Dat betekent dat wij uw raam vervaardigen zodat het perfect pas binnen de afmetingen. Dat lukt ons aan de hand van de nieuwste computertechniek die ervoor zorgt dat wij ramen tot één tiende millimeter nauwkeurig kunnen laten passen. Wij leveren dus steeds een perfect afgewerkt eindresultaat.

steellook
houten ramen plaatsen

Kies het raam dat bij uw woning past

Heeft u interesse om steellook aluminium ramen te plaatsen? Of verkiest u toch blokramen uit duurzaam pvc? Daarnaast helpen wij u graag bij de plaatsing van deuren en poorten. Als u op de hoogte wilt blijven van al onze projecten, kunt u terecht op onze nieuwspagina. Neem gerust contact met ons op als u interesse heeft in onze diensten of een vrijblijvende offerte wilt aanvragen. Bel naar 0497 64 13 14 of e-mail naar info@lima-ramen.be.

Hoe kunnen wij u helpen?

    Gewenst materiaal