aluminium ramen

Aluminium ramen

blokramen

Blokramen

houten ramen

Houten ramen

pvc ramen

PVC ramen

steellook ramen

Steellook ramen

Houten ramen

LIMA levert en plaatst uw kwalitatieve ramen in verschillende duurzame hardhoutsoorten. Met hoog technologisch computergestuurde productielijnen leveren wij een hoogwaardig raam waar men vroeger enkel kon van dromen.

Hout is een natuurlijk product en geeft een uitmuntende akoestische en thermische isolatie. Houten ramen van LIMA zijn er in een strakke of retro look. Ook blokramen behoren tot ons gamma.

Voordelen houten ramen

Het strakke profiel kan zowel van dubbel als driedubbel glas voorzien worden.  Aan de binnenzijde kunnen wij verborgen scharnieren voorzien en een rondlopende veiligheidssluiting.

Maximale lichtinval en hoog technologisch afgewerkte ramen kunnen u moderne look bieden met jarenlange tevredenheid.

Onze ramen in retrostijl zijn al jaar en dag de enige referentie voor buitenschrijnwerk dat perfect aan de authentieke stijl beantwoordt. Deze uitvoering is ideaal voor zowel het bouwen van een pastoriewoning als het renoveren van een hoevewoning of een herenhuis in de stad.

  • Authentieke look met houten ramen
  • Strakke of retro look ook mogelijk
  • Retro mogelijkheden: (Brugge – Oud-Vlaams – Retro – Pastorie – Monument)
  • Verschillende houtsoorten: (Meranti – Sipo – Afzelia – Eik – Padoek – Afrormosia)
  • Afwerking in RAL-kleur mogelijk
  • Vergrijsde look via bleaching oil

 

houten ramen

Houten ramen bestellen

Wenst u houten ramen te bestellen?  Geef ons dan een seintje.

Tijdens ons gesprek tonen we u alle mogelijkheden van houten ramen.  Deze zijn beschikbaar in verschillende soorten, met een variatie aan kleuren.  Eventueel kan u uw houten ramen een andere kleur geven met oliën of verf.

Houten ramen op maat

Wenst u ramen op maat?  Ook hiervoor kan u bij ons terecht.  Contacteer ons voor een afspraak.  Wij komen uw ramen opmeten, adviseren u over het juiste materiaal of type raam en tonen u een waaier aan kleuren.  Informeer ook naar onze talloze referenties.

Houten luiken

Wens je een pikdonkere slaapkamer of heb je niet graag dat vreemden kunnen binnen kijken?  Dan overweeg je best om rolluiken te installeren.  Bij een houten raam kan je ook opteren om links en rechts van uw raam een houten luik te installeren.  Deze geven uw woning die mooie, landelijke uitstraling en bieden u quasi hetzelfde comfort als rolluiken.

Garagepoort of deur in hout

Naast onze houten ramen kan jij jouw woning verder afwerken met een houten deur.  Uiteraard kies je deze deur in dezelfde kleur en stijl zoals jouw nieuwe ramen.  Zo krijg je een mooi, conform geheel en heeft jouw huis die prachtige uitstraling.  Net zoals bij ramen geniet je ook van de voordelen van een houten deur.

Beschik je bovendien over een (inpandige) garage?  Ook hier kunnen wij u helpen met het installeren van houten of een sectionale garagepoort, voorzien van dezelfde kleur en uitstraling zoals uw ramen en deur.

Een houten garagepoort is meestal links en rechts opendraaiend.  Deze poorten hebben een traditionele, landelijke uitstraling.

houten ramen

Meer voorbeelden en realisaties op

houten ramen
houten ramen
houten ramen

Brochure opvragen

In onze brochure vindt u meer informatie en realisaties.  Vraag uw gratis brochure hier en ontvang deze via email.

Offerte aanvragen

Wenst u een offerte voor landelijke ramen, deuren of garagepoorten?  Zowel voor nieuwbouw als renovatie.

Partnership

Bent u installateur en wil u graag onze landelijke ramen, deuren en poorten in uw gamma opnemen?