aluminium deur

Aluminium deuren

houten deur

Houten deuren

pvc deur

PVC deuren

Houten deuren

LIMA levert en plaatst uw kwalitatieve deuren in verschillende duurzame hardhoutsoorten. Met hoog technologisch computergestuurde productielijnen leveren wij een hoogwaardige deur waar men vroeger enkel kon van dromen.

Hout is een natuurlijk product en geeft een uitmuntende akoestische en thermische isolatie. Houten deuren van LIMA zijn er in een strakke of retro look.

Houten ramen en deuren gebruikt men zowel in nieuwbouw als in renovatie.  Voor woningen in landelijke stijl gebruikt men graag hout, maar ook moderne woningen ervaren de voordelen van hout.  Mits enige schilderwerken kan jij je houten ramen en deuren elke gewenste kleur of uitstraling geven die je maar wil.

Voordelen houten deuren

Hieronder sommen we een aantal voordelen op van houten deuren.  Maar het grootste voordeel is dat hout een natuurlijk en ecologisch product is.

  • Onze deuren in retrostijl zijn al jaar en dag de enige referentie voor buitenschrijnwerk dat perfect aan de authentieke stijl beantwoordt. Deze uitvoering is ideaal voor zowel het bouwen van een pastoriewoning als het renoveren van een hoevewoning of een herenhuis in de stad.
  • Authentieke look met houten ramen
  • Strakke of retro look ook mogelijk
  • Retro mogelijkheden: (Brugge – Oud-Vlaams – Retro – Pastorie – Monument)
  • Verschillende houtsoorten: (Meranti – Sipo – Afzelia – Eik – Padoek – Afrormosia)
  • Schilderbaar in elke gewenste kleur
  • Vergrijsde look via bleaching oil
  • Hout is een ecologisch product
  • Hout is heel stevig en isoleert uitstekend.
  • Massief hout is brand en inbraakwerend.

 

 

Houten deur bestellen

Wenst u een houten deur te bestellen?
Geef ons dan een seintje.

Tijdens ons gesprek tonen we u alle mogelijkheden van (voor)deuren in hout.  Deze zijn beschikbaar in verschillende kleuren en diverse hardhoutsoorten.

houten deur
houten deur
houten deur
houten deur

Houten deuren op maat

Wenst u deuren op maat?  Ook hiervoor kan u bij ons terecht.  Contacteer ons voor een afspraak.  Wij komen uw deur opmeten, adviseren u over het juiste materiaal of type deur en tonen u een waaier aan kleuren.  Informeer ook naar onze talloze referenties.

Garagepoort of ramen in hout

Naast onze houten (voor)deuren kan jij jouw woning verder afwerken met houten ramen of blokramen.  Uiteraard kies je deze houten ramen in dezelfde kleur en stijl zoals jouw nieuwe deur.  Zo krijg je een mooi, conform geheel en heeft jouw huis die prachtige uitstraling.  Net zoals bij deuren geniet je ook van de voordelen van houten ramen.

Beschik je bovendien over een (inpandige) garage?  Ook hier kunnen wij u helpen met het installeren van houten garagepoort of een sectionale garagepoort, voorzien van dezelfde kleur en uitstraling zoals uw ramen en deur.

houten deur

Meer voorbeelden en realisaties op

Brochure opvragen

In onze brochure vindt u meer informatie en realisaties.  Vraag uw gratis brochure hier en ontvang deze via email.

Offerte aanvragen

Wenst u een offerte voor landelijke ramen, deuren of garagepoorten?  Zowel voor nieuwbouw als renovatie.

Partnership

Bent u installateur en wil u graag onze landelijke ramen, deuren en poorten in uw gamma opnemen?