Schuco Renaissance ramen

made by Lima bv

High-end Ramen en Deuren voor het leven

Vandaag halen moderne pvc ramen makkelijk een levensduur van meer dan 45 jaar. Dat is goed nieuws, op voorwaarde dat ook alle individuele componenten van het raam even lang meegaan. Daarbij denken we bijvoorbeeld aan de raamaf-dichting en het raambeslag, aangezien deze een belangrijke rol spelen in het blijvend functioneren van het raam.

Onze SCHUCO – RENAISSANCE ramen bieden de allerbeste kwaliteit tot in het kleinste detail. Zo zijn ze uitgerust met kwaliteitsdichtingen van EPDM, een hoogwaardig dichtingsmateriaal dat wegens zijn uitstekende eigenschappen wordt gebruikt in vele toepassingsgebieden.

Het onderhoudsvriendelijke raambeslag met sluitnokken in gehard staal zorgt voor een perfect werkend, sluitend en vooral superveilig raam.

Met een SCHUCO – RENAISSANCE raam kies je voor een veilige en zekere de toekomst.

schuco renaissance

Een gevoel van veiligheid & geborgenheid

Om je thuis op elk moment goed en geborgen te voelen, loont het in je eigen veiligheid te investeren.

Onze SCHUCO – RENAISSANCE ramen zijn uitgerust met ultramodern en inbraak-vertragend sluitwerk. Daarnaast is er ook veel optionele uitrusting verkrijgbaar om de beveiliging van je huis aan te passen aan uw persoonlijke veiligheidsbehoefte.

De SCHUCO – RENAISSANCE ramen zijn niet alleen gemaakt van materiaal met een extreem hoge weerstand, ze hebben bovendien een hoger dan standaard constructiediepte zodat het beslag ver naar binnen ligt. Inbrekers vinden daardoor weinig of geen houvast om toe te slaan. Moderne techniek met paddenstoelnokken en stalen beslag maakt het uitlichten van ramen zo goed als onmogelijk. Ook het uitboren van beslag van gehard staal heeft praktisch geen kans van slagen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken.

schuco renaissance

Bijpassende kleuren en texturen

Hedendaags, hoeve, landelijk, oude herenwoning, … ? Een woning bouwen of renoveren vraagt heel wat esthetische keuzes. Ramen en deuren kiezen is misschien wel één van de belangrijkste stappen, want passend buitenschrijnwerk in een mooie kleur accentueert het karakter van je woning.

Welke kleur en textuur kies je? Bij onze SCHUCO – RENAISSANCE vind je een ruim aanbod van kleuren die eindeloos veel mogelijkheden biedt voor zowel binnen als buiten. Binnen een andere kleur dan buiten? Veel is mogelijk. Laat je inspireren door Lima en vind de perfecte match met jouw huis!

Kwaliteit, design en harmonie zijn maar enkele kernwoorden die ons gamma typeren. Onze kunststof ramen zijn duurzaam en ongevoelig voor licht en vocht dankzij een UV-bestendige kleurfolie en vragen bijzonder weinig onderhoud. Originele SCHUCO kleurfolies zijn zeer sterk, maar eventuele krassen of schade zijn makkelijk te herstellen.

Schuco Renaissance ramen bestellen

Wenst u Schuco Renaissance ramen te bestellen?  Geef ons dan een seintje.

Tijdens ons gesprek tonen we u alle mogelijkheden van deze ramen.  Onze Schuco Renaissance ramen zijn beschikbaar in verschillende materialen, kleuren en uitstraling.

schuco renaissance

Premium dealer Schuco Renaissance ramen

Lima bv is officieel partner van SCHUCO ramen en deuren. Wegens onze uitgebreide expertise en ervaring in ramen en deuren, zowel in hout, aluminium, PVC als steellook, bieden wij een meerwaarde bovenop het gamma van SCHUCO ramen.

Hebt u vragen over onze SCHUCO-RENAISSANCE ramen of wenst u een vrijblijvende offerte? Geef ons gerust een seintje.

schuco renaissance
schuco renaissance
schuco renaissance
schuco renaissance

Brochure opvragen

In onze brochure vindt u meer informatie en realisaties.  Vraag uw gratis brochure hier en ontvang deze via email.

Offerte aanvragen

Wenst u een offerte voor landelijke ramen, deuren of garagepoorten?  Zowel voor nieuwbouw als renovatie.

Partnership

Bent u installateur en wil u graag onze landelijke ramen, deuren en poorten in uw gamma opnemen?