houten poort

Houten poorten

sectionale poort

Sectionale poorten

Sectionale poort

Een sectionale poort is tegenwoordig de meest voorkomende garagepoort.  Dit type poort schuift open naar boven (verticaal), maar doet dit in verschillende segmenten.  Zo onderscheidt de sectionale poort zich van een kantelpoort en verlies je veel minder ruimte in je garage.

Sectionale poorten zijn goed isolerend en kan je ook gebruiken in lage-energiewoningen.  Afhankelijk van de gewenste norm kunnen we de dikte van het isolerend materiaal aanpassen.

Net omdat de poort uit verschillende segmenten is opgebouwd, is deze niet zo zwaar om te liften.  Handmatig openen en sluiten gaat vlot, maar je kan de poort ook voorzien van een eenvoudige motor.  Dit verhoogt het comfort en gebruiksgemak.  Het uitrusten van de poort met een elektrische motor verhoogt ook de inbraakveiligheid.  Men kan namelijk niet zomaar van buitenuit de poort omhoog schuiven, want de elektrische motor verhindert dit.

Voordelen sectionale poort

Net zoals bij een houten poort kan je de kleur van jouw sectionale poort ook afstemmen op jouw ramen en deuren.  Het maakt niet uit of het buitenschrijnwerk in hout, PVC of aluminium is.  We geven de sectionale poort dezelfde uitstraling en kleur.

Heb jij een woning in landelijke stijl maar wens je toch een sectionale poort?  Geen probleem, al onze sectionale poorten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en diverse uitstralingen.  We kunnen deze poort ook voorzien van een geïntegreerd raam, zodat deze poort nog meer op een authentieke houten poort lijkt.  Perfect voor jouw pastorijwoning!

Waarom kiezen voor een sectionale poort?

 • Meest gebruikte type poort.
 • Verschillende isolatienormen beschikbaar.
 • Minimaal verlies van ruimte in jouw garage.
 • Licht en eenvoudig in gebruik.
 • Verhoog het gebruiksgemak met een elektrische motor.
 • Beschikbaar in diverse kleuren
 • Landelijke stijl of authentieke uitstraling mogelijk.
 • Perfect af te stemmen op het bestaande buitenschrijnwerk (ramen en deuren).
 • Maatwerk mogelijk.
 • Inbraakpreventief.
 • Uitermate geschikt voor renovaties.
 • Ideale poort voor lage-energiewoningen.

 

Bestel jouw poort

Wenst u een sectionale poort te bestellen?
Geef ons dan een seintje.

Tijdens ons gesprek tonen we u alle mogelijkheden en afwerkingen.  Deze poorten zijn beschikbaar in verschillende kleuren en diverse isolatiewaarden.

sectionale poort
sectionale poort
sectionale poort

Sectionale poort op maat

Heb je garagepoort op maat nodig?  Ook hiervoor kan je bij ons terecht.  Contacteer ons voor een afspraak.  Wij komen jouw garagepoort opmeten, adviseren je over het juiste materiaal of type en tonen je een waaier aan kleuren.  Informeer ook naar onze talloze referenties.

Ramen en deuren in PVC, hout of aluminium

Naast onze sectionale garagepoorten kan jij jouw woning verder afwerken met ramen en deuren in hout, PVC of aluminium.  Zoek je naar oplossingen voor landelijke stijl of Cottage woningen, dan zijn onze blokramen ook een goede keuze. 

Uiteraard kies je ramen en deuren in dezelfde kleur en stijl zoals jouw nieuwe garagepoort.  Zo krijg je een mooi, conform geheel en heeft jouw huis die prachtige uitstraling.

sectionale poort

Meer voorbeelden en realisaties op

Brochure opvragen

In onze brochure vindt u meer informatie en realisaties.  Vraag uw gratis brochure hier en ontvang deze via email.

Offerte aanvragen

Wenst u een offerte voor landelijke ramen, deuren of garagepoorten?  Zowel voor nieuwbouw als renovatie.

Partnership

Bent u installateur en wil u graag onze landelijke ramen, deuren en poorten in uw gamma opnemen?