✓ Deskundig advies

✓ Alle soorten deuren

✓ Stijlvolle afwerkingen op maat

Schuiframen plaatsen

Schuiframen plaatsen doet Lima bvba in Waasmunster, nabij Sint-Niklaas, met veel plezier voor u. Ons professioneel team bekijkt samen met u de mogelijkheden en luistert naar al uw wensen. Dankzij onze twintig jaar ervaring geven wij u steeds gericht advies en deskundige begeleiding bij uw keuze. Wij helpen zowel bij een nieuwbouwproject, als bij verbouwingen.

alu ramen

Onze diensten

Wenst u meer informatie over onze diensten?
Geef ons dan een seintje.

Tijdens ons gesprek tonen we u alle mogelijkheden. 
Deze zijn beschikbaar in verschillende kleuren en diverse materialen.

Schuiframen op maat laten plaatsen

Bij Lima bvba kunt u terecht als u schuiframen op maat wilt laten plaatsen. Wij werken met de nieuwste computertechnologie, waardoor wij uw schuifraam tot op één tiende van een millimeter nauwkeurig kunnen afwerken. Bij ons vindt u schuifdeuren- en ramen aan de beste prijs. U kunt kiezen uit diverse materialen, zoals pvc, hout en aluminium. Wij zijn gespecialiseerd in landelijke stijlen en hebben dan ook een breed gamma aan diverse ontwerpen en kleuren.

raam groot
pvc ramen close-up

Bekijk onze mogelijkheden

Als u interesse heeft in het plaatsen van schuiframen, luisteren wij graag naar al uw wensen. Samen met u overlopen we alle activiteiten en opties en bekijken wij welk ontwerp het beste bij uw woning past. Ons bedrijf helpt u ook graag verder bij het plaatsen van deuren en poorten. Neem contact op met ons als u graag meer informatie krijgt. U kunt bellen naar 0497 64 13 14 of e-mailen naar info@lima-ramen.be. Een vrijblijvende offerte kunt u steeds aanvragen via het online contactformulier.

Hoe kunnen wij u helpen?

    Gewenst materiaal