✓ Deskundig advies

✓ Alle soorten deuren

✓ Stijlvolle afwerkingen op maat

Pvc-ramen plaatsen

Als u kiest om pvc-ramen te plaatsen, kunt u terecht bij Lima bvba in Waasmunster, nabij Sint-Niklaas. Al meer dan twintig jaar zijn wij gespecialiseerd in ramen, deuren en poorten. Wij maken zowel ramen voor nieuwbouwprojecten, alsook voor verbouwingen. Bij ons kunt u rekenen op deskundige begeleiding en een mooi resultaat.

pvc ramen

Onze diensten

Wenst u een houten deur te bestellen?
Geef ons dan een seintje.

Tijdens ons gesprek tonen we u alle mogelijkheden van (voor)deuren in hout.  Deze zijn beschikbaar in verschillende kleuren en diverse hardhoutsoorten.

Pvc-ramen plaatsen die voldoen u aan uw wensen

Bij Lima bvba kunt u rekenen aan een mooi resultaat dat voldoet aan uw wensen. Wij geven gericht advies en bekijken samen met u wat de mogelijkheden zijn als u pvc-ramen wilt plaatsen. Pvc is een duurzaam materiaal wat ervoor zorgt dat uw ramen jarenlang meegaan. Wij leveren steeds maatwerk in landelijke stijl. Aan de hand van de nieuwste computertechnieken kunnen wij alles perfect tot op één tiende van een millimeter afwerken. Dat zorgt uiteraard voor een prachtig resultaat. Naast ramen, plaatsen wij ook vleugelpoorten en houten deuren.

pvc ramen huis
pvc ramen close-up

Vraag een vrijblijvende offerte

Heeft u interesse om pvc-ramen te plaatsen? Lima bvba is uw partner voor ramen, deuren en poorten die zorgt voor maatwerk en een nauwkeurige afwerking. Informeer naar onze mogelijkheden en vraag een vrijblijvende offerte. U kunt bellen naar 0497 64 13 14 of e-mailen naar info@lima-ramen.be. Wij zijn ook bereikbaar via het online contactformulier. Stel gerust al uw vragen. Onze professionele medewerkers geven graag meer uitleg over ons aanbod. Bent u benieuwd naar meer informatie? Bekijkt u hiervoor eens onze nieuwspagina.

Hoe kunnen wij u helpen?

    Gewenst materiaal