✓ Deskundig advies

✓ Alle soorten deuren

✓ Stijlvolle afwerkingen op maat

Pvc-deuren plaatsen

Als u pvc-deuren wilt plaatsen, kunt u terecht bij Lima bvba in Waasmunster, nabij Sint-Niklaas. Wij zijn al meer dan twintig jaar gespecialiseerd in het vervaardigen van ramen, deuren en poorten. Ons bedrijf gebruikt steeds duurzame materialen, zoals pvc, hout en aluminium. Onze vakmensen zorgen voor een mooi resultaat.

pvc deur

Onze diensten

Wenst u meer informatie over onze diensten?
Geef ons dan een seintje.

Tijdens ons gesprek tonen we u alle mogelijkheden. 
Deze zijn beschikbaar in verschillende kleuren en diverse materialen.

Pvc-deuren laten plaatsen door een expert

Bij Lima bvba kunt u erop rekenen dat wij steeds kwalitatieve pvc-deuren komen plaatsen. Wij werken met de beste merken die zorgen voor degelijk en efficiënt materiaal. Geen fan van pvc? Wat denkt u van een houten deur? Of verkiest u toch een schuifdeur in aluminium? De medewerkers zorgen voor een deur op maat die aan al uw behoeften voldoet. Er is ook de mogelijkheid om door ons deuren en poorten te komen plaatsen. Ook die producten leveren wij in pvc. Op die manier wordt uw huis één mooi geheel.

pvc deuren
pvc inkom deur

Informeer naar de opties

Dankzij onze ervaring hebben wij al heel wat realisaties afgewerkt, zowel voor nieuwbouwprojecten, als voor verbouwingen. Neem dus snel contact op met ons als u interesse heeft in onze diensten. U kunt bellen naar 0497 64 13 14 of e-mailen naar info@lima-ramen.be. Een vrijblijvende offerte aanvragen gaat ook eenvoudig via het online contactformulier. Wij beantwoorden met veel plezier al uw vragen over het plaatsen van pvc-deuren.

Hoe kunnen wij u helpen?

    Gewenst materiaal