✓ Deskundig advies

✓ Alle soorten deuren

✓ Stijlvolle afwerkingen op maat

Landelijke ramen voor een nieuwbouw plaatsen

Lima bvba in Waasmunster, nabij Sint-Niklaas is dé partner als u landelijke ramen voor een nieuwbouw wilt plaatsen. Wij hebben al meer dan twintig jaar ervaring en zijn overal bekend om onze landelijke stijl. Wij vervaardigen naast ramen ook poorten en deuren. Onze medewerkers leveren steeds maatwerk en zorgen voor een mooie afwerking.

ramen nieuwbouw

Onze diensten

Wenst u meer informatie over onze diensten?
Geef ons dan een seintje.

Tijdens ons gesprek tonen we u alle mogelijkheden. 
Deze zijn beschikbaar in verschillende kleuren en diverse materialen.

Landelijke ramen voor een nieuwbouw laten plaatsen kan door deze specialist

Als u interesse heeft om landelijke ramen te plaatsen voor een nieuwbouw, kunt u zeker en vast bij ons terecht. Ons bedrijf geeft gericht advies en deskundige begeleiding bij de keuze van het materiaal, ontwerp en kleur. Dankzij de nieuwste computertechnologie kunnen wij ramen, poorten en deuren maken tot op één tiende van een millimeter nauwkeurig. Op die manier zorgen wij steeds voor de perfecte afwerken. Zo kunt u bij uw ramen ook extra luiken bestellen waardoor de landelijke stijl nog harder benadrukt wordt. Al onze ramen, deuren en poorten zijn uiteraard ook beveiligd tegen inbraak.

raam nieuwbouw
pvc ramen close-up

Laat ons weten wat uw wensen zijn

Heeft u voor uw nieuwbouw interesse om landelijke ramen te plaatsen? Wij leveren houten blokramen, maar ook pvc- of alu-ramen die steeds mooi zijn afgewerkt. Als u graag nog meer informatie wenst over onze activiteiten, kunt u steeds contact opnemen met ons. Bel naar 0497 64 13 14, e-mail naar info@lima-ramen.be of vraag een vrijblijvende offerte aan via het online contactformulier.

Hoe kunnen wij u helpen?

    Gewenst materiaal