✓ Deskundig advies

✓ Alle soorten deuren

✓ Stijlvolle afwerkingen op maat

Landelijke poorten aankopen

Als u landelijke poorten wilt aankopen, moet u bij Lima bvba in Waasmunster, nabij Sint-Niklaas, zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van deuren, poorten en ramen op maat. Ons bedrijf werkt zowel voor nieuwbouwprojecten als voor verbouwingen. Heeft u interesse in ons maatwerk? Onze medewerkers luisteren graag naar al uw wensen omtrent het ontwerp, de kleur en het formaat.

landelijke poort

Onze diensten

Wenst u meer informatie over onze diensten?
Geef ons dan een seintje.

Tijdens ons gesprek tonen we u alle mogelijkheden. 
Deze zijn beschikbaar in verschillende kleuren en diverse materialen.

Landelijke poorten aankopen voor een mooie afgewerkte woning

Wilt u uw woning net dat tikkeltje meer uitstraling geven? Kies dan voor een poort van Lima bvba. Bij ons kunt u landelijke poorten aankopen die exact op maat afgewerkt zijn. Door de nieuwste computertechnologie waarmee wij werken, is het namelijk mogelijk om maatwerk te leveren tot op één tiende millimeter nauwkeurig. Indien gewenst kunt u naast poorten ook bijpassende ramen en deuren bestellen. Wij hebben een ruime keuze aan diverse materialen, zoals hout, pvc of aluminium. Dankzij dit totaalpakket dat wij aanbieden wordt u huis een plek waar alle elementen in harmonie zijn met elkaar.

poorten
pvc ramen close-up

Kom langs en bespreek de mogelijkheden

Heeft u nog twijfels over het aankopen van landelijke poorten bij Lima bvba? Bekijk dan zeker eens onze realisaties. Als u contact met ons opneemt, bespreken wij samen de mogelijkheden en gaan vervolgens meteen aan de slag. Bel nu naar 0497 64 13 14 of e-mail naar info@lima-ramen.be. U kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen via het online contactformulier.

Hoe kunnen wij u helpen?

    Gewenst materiaal