✓ Deskundig advies

✓ Alle soorten deuren

✓ Stijlvolle afwerkingen op maat

Kantelpoorten plaatsen

Wilt u in uw woning kantelpoorten plaatsen? Bij Lima bvba in Waasmunster, nabij Sint-Niklaas kunnen wij u helpen. Met twintig jaar ervaring kunt u rekenen op echt vakmanschap. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van ramen, poorten en deuren. Wij hebben niet alleen een divers aanbod aan modellen, maar wij leveren onze producten ook steeds op maat. Wij verzorgen daarbij de afwerking. Pleisterwerken of andere nodige aanpassingen nemen wij er graag bij.

landelijke poort

Onze diensten

Wenst u meer informatie over onze diensten?
Geef ons dan een seintje.

Tijdens ons gesprek tonen we u alle mogelijkheden. 
Deze zijn beschikbaar in verschillende kleuren en diverse materialen.

Kantelpoorten plaatsen in de stijl van uw woning

Als u kantelpoorten wilt plaatsen, is het uiteraard belangrijk dat de stijl van de poorten past bij de stijl van uw huis. Ons bedrijf staat vooral bekend om de landelijke stijl die wij bij onze poorten gebruiken, maar wij kijken uiteraard met u mee of die stijl daadwerkelijk bij uw woning past. Als u door ons een poort wilt laten plaatsen, luisteren wij graag naar al uw wensen zodat het eindresultaat aan al uw verwachtingen zal voldoen. Onze medewerkers hebben heel wat expertise in het plaatsen van kantelpoorten en geven dan ook graag deskundig advies bij uw keuze. Zo moet u namelijk het type poort kiezen, alsook het materiaal waaruit de poort gemaakt moet worden. Wilt u een echte landelijke kantelpoort laten plaatsen door ons bedrijf? Of wenst u een vleugelpoort voor uw woning te plaatsen? Laat ons weten wat u wilt en onze vakmensen gaan vervolgens meteen aan de slag.

poorten
pvc ramen close-up

Kies de gepaste poort uit een ruim assortiment

De medewerkers van Lima bvba kunnen als geen ander kantelpoorten op maat plaatsen. Zowel wanneer u bezig bent met een nieuwbouwproject, als wanneer er verbouwingen op de planning staan, helpen wij u graag verder. Neem dus nu contact op met ons als u interesse heeft in onze diensten. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0497 64 13 14 of te e-mailen naar info@lima-ramen.be. Als u meer informatie wenst of een offerte wilt aanvragen, kan dat ook via het online contactformulier.

Hoe kunnen wij u helpen?

    Gewenst materiaal