✓ Deskundig advies

✓ Alle soorten deuren

✓ Stijlvolle afwerkingen op maat

Inbraakveilige ramen plaatsen

Inbraakveilige ramen plaatsen zorgt voor een veiliger gevoel wanneer u niet in uw woning aanwezig bent. Bij Lima bvba in Waasmunster, nabij Sint-Niklaas kunt u terecht voor diverse soorten ramen, deuren en poorten. Wij zijn gespecialiseerd in landelijke stijl, maar luisteren graag naar al uw ontwerp- en kleur ideeën wanneer wij met u de mogelijkheden bespreken.

pvc ramen

Onze diensten

Wenst u meer informatie over onze diensten?
Geef ons dan een seintje.

Tijdens ons gesprek tonen we u alle mogelijkheden. 
Deze zijn beschikbaar in verschillende kleuren en diverse materialen.

Inbraakveilige ramen laten plaatsen door een professional

Lima bvba is dé specialist in het plaatsen van inbraakveilige ramen, deuren en poorten. Wij gebruiken steeds degelijke materialen van diverse topmerken. Wenst u graag alu-ramen? Of verkiest u een houten kantelpoort? Laat ons weten wat uw wensen zijn en onze medewerkers gaan meteen aan de slag. Wij gebruiken de nieuwste computertechnologie, waardoor wij steeds maatwerk kunnen leveren. Ons bedrijf heeft al meer dan twintig jaar ervaring en geeft u dan ook met veel plezier deskundige begeleiding bij de keuze van uw ramen, poorten en deuren.

pvc ramen huis
pvc ramen close-up

Vraag advies op maat

Bij ons kunt u terecht als u advies op maat wilt over het plaatsen van inbraakveilige ramen, deuren of poorten. Onze klanten zijn steeds tevreden over onze realisaties. Als u graag meer informatie had gewenst, kunt u contact opnemen met ons. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan door te bellen naar 0497 64 13 14 of door te e-mailen naar info@lima-ramen.be.

Hoe kunnen wij u helpen?

    Gewenst materiaal