✓ Deskundig advies

✓ Alle soorten deuren

✓ Stijlvolle afwerkingen op maat

Houten deuren plaatsen

Als u houten deuren wilt plaatsen, helpen wij u met veel plezier. Lima bvba is dé specialist in Waasmunster, nabij Sint-Niklaas voor al uw ramen, deuren en poorten. Dankzij onze ervaring kunt u rekenen op een mooi resultaat. Bij ons kunt u kiezen uit een breed gamma houten deuren. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij bezorgen u een mooie deur op maat.

deur hout

Houten deur bestellen

Wenst u een houten deur te bestellen?
Geef ons dan een seintje.

Tijdens ons gesprek tonen we u alle mogelijkheden van (voor)deuren in hout.  Deze zijn beschikbaar in verschillende kleuren en diverse hardhoutsoorten.

Houten deuren plaatsen in landelijke stijl

Wij staan erom bekend om houten deuren te plaatsen in landelijke stijl. Lima bvba gaat steeds voor een stijlvolle afwerking en een mooi ontwerp dat past bij uw woning. Klanten zijn steeds tevreden over onze realisaties. Vindt u een houten deur minder praktisch? Kies dan voor een van onze andere materialen, zoals aluminium of pvc. Naast verschillende soorten deuren zoals schuifdeuren, maken wij trouwens ook poorten en ramen. Dankzij de nieuwste technologie kunnen wij alles tot in het detail op maat afwerken. Op die manier zorgen we steeds dat uw deur of raam voldoet aan alle normen omtrent isolatie en inbraakbeveiliging.

houten deur 2
deur hout wit

Vraag meer informatie

Wilt u ook houten deuren plaatsen? Neem dan nu contact op met ons. Wij bespreken graag met u alle mogelijkheden en bieden u een vrijblijvende offerte aan. Als aanspreekpunt beantwoorden we steeds al uw vragen. Bel naar 0497 64 13 14, e-mail naar info@lima-ramen.be of vul het online contactformulier in als u meer informatie wenst.

Hoe kunnen wij u helpen?

    Gewenst materiaal