✓ Deskundig advies

✓ Alle soorten deuren

✓ Stijlvolle afwerkingen op maat

Blokramen in pvc plaatsen

Als u blokramen in pvc of hout wilt laten plaatsen, kunt u rekenen op de hulp van Lima bvba in Waasmunster, nabij Sint-Niklaas. Onze medewerkers zijn echte specialisten in het vervaardigen en plaatsen van ramen, deuren en poorten. Wij hebben al meer dan twintig jaar ervaring en leveren daardoor elke keer vakwerk. Bij ons kunt u niet alleen vertrouwen op een goede service, maar wij staan ook bekend om ons maatwerk.

pvc ramen

Onze diensten

Wenst u meer informatie over onze diensten?
Geef ons dan een seintje.

Tijdens ons gesprek tonen we u alle mogelijkheden.  Deze zijn beschikbaar in verschillende kleuren en diverse materialen.

Blokramen in hout of pvc plaatsen met een perfecte afwerking

Lima bvba is gespecialiseerd in het plaatsen van blokramen in hout of pvc. Als u kiest voor onze diensten, bezorgen wij u gegarandeerd ramen op maat. Dankzij onze nieuwste computertechnologie is het mogelijk om houten, pvc- of aluminiumramen tot op één tiende millimeter nauwkeurig te laten passen. Op die manier zorgen wij ervoor dat de ramen die wij plaatsen steeds als gegoten zitten. Daarnaast hebben wij ook aandacht voor de afwerking van uw ramen. Wij houden ons namelijk ook bezig met pleisterwerken, de plaatsing van tabletten en de binnenafwerking. Dankzij ons vakmanschap leveren wij een prachtig eindresultaat.

pvc ramen huis
pvc ramen close-up

Kies voor een totaalpakket

Uiteraard kunnen onze vakmensen veel meer dan alleen blokramen in hout of pvc plaatsen. Heeft u iemand nodig die een schuifdeur komt plaatsen? Of heeft u interesse in passende luiken bij uw ramen? Wij zorgen ervoor. Onze landelijke stijl waarin wij werken, spreekt de meeste klanten meteen aan. Neem dus zeker contact op met ons als u meer informatie wenst over het plaatsen van blokramen in pvc of hout. U kunt bellen naar 0497 64 13 14 of e-mailen naar info@lima-ramen.be. Onze medewerkers zijn ook bereikbaar via het online contactformulier. Zij luisteren graag naar uw wensen en geven u deskundig advies. Als u een keuze gemaakt heeft, ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte.

Hoe kunnen wij u helpen?

    Gewenst materiaal