✓ Deskundig advies

✓ Alle soorten deuren

✓ Stijlvolle afwerkingen op maat

Aluminium ramen plaatsen

Aluminium ramen plaatsen is de laatste tijd bijzonder populair geworden. Bij Lima bvba in Waasmunster, nabij Sint-Niklaas, helpen wij u graag verder bij uw verbouwingen of nieuwbouwproject. Dankzij onze twintig jaar lange ervaring, kunt u rekenen op vakwerk. Wij zijn gespecialiseerd in een landelijke stijl, maar luisteren uiteraard graag naar al uw wensen en verwachtingen.

aluminium ramen

Onze diensten

Wenst u meer informatie over onze diensten?
Geef ons dan een seintje.

Tijdens ons gesprek tonen we u alle mogelijkheden. 
Deze zijn beschikbaar in verschillende kleuren en diverse materialen.

Aluminium ramen laten plaatsen met de perfecte afwerking

Wilt u aluminium ramen laten plaatsen met een steellook? Of heeft u nood aan een praktisch en groot schuifraam in uw keuken? Laat ons weten wat u wilt en wij gaan meteen aan de slag. Met onze nieuwste computertechnologie zorgen wij voor een perfecte afwerking en ramen op maat tot op één tiende nauwkeurig. U kunt kiezen uit een groot aanbod aan diverse ontwerpen en kleuren, maar wij staan ook open voor eigen ideeën. Heeft u uw droomramen al gezien? Laat het ons weten en wij bekijken de mogelijkheden.

steellook
houten ramen plaatsen

Ontdek ons aanbod

De landelijke stijl van ons bedrijf valt bij veel van onze klanten in de smaak. Heeft ook u interesse om door ons aluminium ramen te laten plaatsen? Laat het ons nu weten. U kunt contact opnemen met ons door te bellen naar 0497 64 13 14 of e-mailen naar info@lima-ramen.be. Onze medewerkers geven u graag meer informatie. Aarzel ook niet om online een vrijblijvende offerte aan te vragen via het contactformulier. Bent u benieuwd naar meer informatie? Bekijkt u hiervoor onze nieuwspagina.

Hoe kunnen wij u helpen?

    Gewenst materiaal