BEDRIJFSINFO >


Voor deskundig advies en afwerking zit je goed bij LIMA bvba.


Door de opleiding tot meubelmaker / houtbewerker en ondertussen bijna 20 jaar ervaring in de sector van ramen en deuren staan wij garant voor een deskundige begeleiding in uw keuze van materialen en kleuren.  Wij staan steeds voor u klaar om vrijblijvend advies te geven.  Omdat de zaakvoerder uw enige aanspreekpunt is vóór, tijdens en na de werken, zorgt dit voor duidelijke en correct gemaakte afspraken.  Maak dus gerust een afspraak om uw (ver)bouwplannen te bespreken.


Wij zijn niet alleen op de hoogte van wat er allemaal mogelijk is om een gevel te verfraaien. We weten ook wat je absoluut niet mag doen. Er is namelijk een immens verschil tussen een tekening en de realiteit.

 

Wij zijn erin gespecialiseerd om goed naar uw wensen te luisteren en zelf met ideeën te komen opdat het eindresultaat ook effectief een vertaling is van wat u verwacht.
 

BEL GERUST VOOR ADVIES EN VRIJBLIJVENDE OFFERTE - GSM 0497 64 13 14

  

Lima ramen staat voor :


houten ramen, pvc ramen, alu ramen, hout-alu ramen, houten deuren, pvc deuren, alu deuren, hout-alu deuren, houten schuiframen, pvc schuiframen, alu schuiframen, hout-alu schuiframen, houten schuifdeuren, pvc schuifdeuren, alu schuifdeuren, hout-alu schuifdeuren, houten poorten, sectionale poorten, kantelpoorten, buitendraaiende poorten, vleugelpoorten, houten luiken, pvc luiken, alu luiken, blokramen in hout, blokramen pvc, blokramen alu, landelijke ramen, retro ramen, pastorie ramen, triple of drievoudige beglazing, isolerende beglazing, energiezuinige ramen, passief ramen, passieve ramen, FSC ramen, steellook ramen, staalimitatie ramen, retro raambeslag, 

Contacteer ons

Lima bvba
Klaverbeekstraat 1 - 9250 Waasmunster

Gsm : 0497 64 13 14
e-mail : info@lima-ramen.be

ON 811.317.797 - Reg. nr. 06.28.0.0